Disiplin: Stafett
Etappe: 3
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 168
15 stafetten. Jeg løp 3.etappe (de 4 første etappene har 3 løpere hver, deretter 1 løper pr etappe). Østmarka OK ble dessverre disket, men vi hadde kunne plassert oss rundt 11.-12.plass. Selv løp jeg bra med tanke på at det var 2 uker siden forrige løpetur (fortsatt problemer med venstre akilles). Og det blir nok 2 uker til neste løpetur.... Jeg kjente akillesen i hele løpet.

Jeg løp ut 3-4 sekunder før fellesstarten og prøvde å holde tempoet til disse 15-16 åringene. Det holdt noen hundre meter, så kom melkesyra og ned mot gangfart :-)

Fysisk, holdt jeg bra fart omtrent halvveis, deretter gikk tempoet ned.

Post 3: her lot jeg meg dra av løperne rundt meg. Og alle de skulle ha skrenten ved myrsiget. Jeg skjønte det egentlig når jeg krysset stien, men.... (1/2 min)
Post 9: jeg prøvde å finne stien ned fra det åpne området. Men det var vanskelig å skjelne sti fra svaberget. Men skjønte omtrent hvor posten skulle være basert på avgrensningen av det åpne området. Kom allikevel litt for langt (1/4 - 1/2 min).

Ut fra Livelox og GPS-sporet til andre løpere, har jeg også tapt 1/2 min i bakken opp til 10.post. Jeg opplevde ikke at jeg gjorde noe galt, men gps-sporet lyver ikke....?

I følge min klokke, brukte jeg 35:22. Livelox mener jeg brukte ca 34 min mens offisiell resultatliste for etappen viser 36 min. Men det er ikke viktig :-)

Det var gøy med tidlige fellesstarter hvor løpet ble nullstilt for lagene som løp ut på fellesstart. Første til at alle lag "hang med" og det var folk i skogen :-)